Иво Тонев: Дано Гонзо се разбере с Херо

1064Шефът на УС на Левски Иво Тонев коментира строежа на сектор “А” на “Георги Аспарухов” и други актуални теми около “синия” клуб.блиц

“Кога ще бъде готов сектор “А”? Този път не искам да давам срок. Два пъти казвах и по независещи от мен причини не беше спазван. В момента се извършва зидарска работа. Другия месец предстои да инсталираме ВИК инсталация. Всичко върви по план. Имам едно голямо притеснение и то е свързано с времето”, каза шефът на Левски пред “Меридиан Мач”.

“Играем на приливи и отливи. Има си и някои обективни причини и проблеми. Сега е много важно в мача с Литекс да повторим играта от второто полувреме срещу “Ботев” или първото срещу Лудогорец и ще победим със сигурност. Идеята фенове да са в управлението на клуба е добра. Що се отнася до идването на Херо, силно се надявам той да се разбере с Георги Иванов. Не е тайна, че аз съм го канил, когато имах спортно-техническата власт. Дано всичко сега се развие по най-добрия начин. Нека всички, които обичат Левски, да се обединим в този момент. Нека не плюем и да не удряме по клуба, а да покажем, че Левски е най-великото нещо в тази държава”, завърши Тонев.