Боби Михайлов пред БНТ: Мога да поемам вина, но не съм виновен

1076

Борислав Михайлов и Любослав Пенев ще уточнят сумата, която освободеният вече национален селекционер трябва да получи като неустойка. Това заяви Михайлов в ексклузивно интервю за Българската национална телевизия, като допълни, че Пенев ще върне всички пари, събрани под формата на глоби от повиквателните на националите.

“Смятам, че ще се разберем с Любо Пенев. Парите от глобите са налични. Те ще бъдат дадени на администратора на отбора, който ще ги раздаде на футболистите. Тъй като той вече не е треньор – няма да се купуват материали, наказателната глоба от мача с Норвегия също отпада”, заяви президентът на БФС.

Той допълни и, че вече се водят официални преговори за привличането на нов национален селекционер.sport.bnt.bg

“След като сме казали, че няма да бъде чужденец, това означава, че двете имена, които се лансират – на Ивайло Петев и Стойчо Стоев влизат в полезрението ни”, допълни още Михайлов. Президентът на БФС отговори на всички критики към него и централата.

“Съдията бърка, Боби Михайлов виновен. Тъч сбъркан – Боби Михайлов виновен. Дисциплинарна комисия – Боби Михайлов виновен. Националните отбори грешат – Боби Михайлов виновен…Аз мога да поемам вина, но със сигурност не съм виновен. Работим добре с колегите, работим здраво в ситуация на тежка криза и без никаква помощ от държавата”, заключи бившият вратар