Малките таланти в ЦСКА тренират с фолк цици

1121Подрастващите таланти от детско-юношеската школа на ЦСКА тренират на “Българска армия” с… фолк цици. До този умопомрачителен факт се е стигнало след постъпателното спиране на телевизионните канали в къщичката до терените в комплекса на 31-кратните шампиони. Естествено, причината е неплатени такси, пише “Меридиан Мач”.

Помещението се ползва главно от треньори, но служи и за преобличане на малките. Докато сменят екипите с ежедневното си облекло, тийнейджърите, мечтаещи да влязат в обувките на Христо Стоичков, са свидетели на кръшните ни и доста разголени в клиповете си фолк певици. Пред момчешките очи се разкрива плътта на ДесиСлава, Галена, Емилия и останалите им колежки от чалга гилдията.блиц

Освен с кабелната телевизия ръководството има проблем и с тока, който постоянно спира. Като на дискотека с играта на светлината. В допълнение бъдещите звезди няма и къде да се изкъпят. За щастие този проблем се очаква скоро да бъде разрешен, тъй като Сдружение “ЦСКА Завинаги” работи по новата съблекалня на ДЮШ. Но дотогава децата ще трябва да се къпят по домовете си.

Все пак телата на каките от фолк каналите би трябва да са стимул за тях да играят и учат, ако се следва логиката на футболните им ръководители, смятат хората от постоянното присъствие на “Армията”