Радослав Василев: Жалко, че ще играем във втората шестица

1134Нападателят на Славия Радослав Василев изрази разочарованието си от това, че „белите”ще играят във втората шестица на „А” група. До края на редовния сезон остават три кръга, но столичният тим няма шанс за класиране в Топ 6. Самият Василев реализира 5 гола в последните 2 месеца и донесе важни точки за Славия.

“Не бяхме побеждавали „Левски” от доста дълго време, но всички сме много щастливи, особено президентът Венцеслав Стефанов. Завършихме добре годината, въпреки че играта ни по време на сезона беше колеблива и беше на приливи и отливи. Липсваше ни постоянството. Представихме се силно срещу силните и по-слабо срещу останалите”, заяви Радослав Василев на пресконференция днес. БЛИЦ

“Много е неприятно, че ще играем във втората половина на “А” група, но по този начин ще могат да бъдат изпробвани и някои по-млади играчи. Имаме 5-6 добри млади момчета. Владимир Семерджиев игра добре в последните няколко двубоя, но трябва време на най-младите, за да покажат способностите си. Изцяло съм съсредоточен върху Славия и не мисля за нищо друго”, каза още юношата на „белите”.

“През пролетта ни предстои мач срещу Лудогорец. Показахме добра игра срещу тях и можехме да ги победим. В този мач ще опитаме да си сверим часовниците. В последно време резултатите ни са доста по-добри. Това се дължи на новия треньор. Иван Колев не вкарва напрежение в работата. Доста класен специалист е”, завърши 24-годишният нападател.