Томов: 2015 година ще е ключова за ЦСКА

1188

Силният човек в ЦСКА Александър Томов говори с оптимизъм за новата година и бъдещето на “армейците”. Томов посрещна Нова година в Англия и говори пред “Тема Спорт” за очакванията си за 2015 година.
“Тя ще е много важна за нас. Тя ще е ключова в развитието на ЦСКА. Трябва да действаме внимателно, с поглед към бъдещето и ще успеем да постигнем целите си. Най-голяма част от усилията ни естествено ще са насочени в битката за титлата. Очаква ни много тежка борба. Не си правим илюзии, но ЦСКА ще е на върха в края на сезона. Друг изход не приемам!”, категоричен бе Томов.БЛИЦ
“Искам да благодаря специално на привържениците ни, без които нямаше да постигнем нищо. Благодаря им за справедливата критика – те винаги казваха нещата в очите на ръководството и ни помагат да вървим в правилната посока. Феновете са чудесен коректив, а подкрепата им беше дори още по-чудесна. Пожелавам им много здраве и успехи през новата година и редица щастливи мигове с любимия ЦСКА”, добави силната фигура на “Армията”.
“В понеделник се връщам в България и тогава ще говоря по-подробно за бъдещето пред ЦСКА. Но аз съм оптимист и няма как да не бъда, защото е видно, че клубът върви напред. Не затъваме В дългове, а тъкмо обратното – намаляваме ги”, каза още Томов.
Той обаче отказа да коментира възможността да бъде осъществен трансфер в ЦСКА през следващите дни. “Още е рано да говоря по тази тема. Изчакайте до другата седмица”, лаконичен бе Томов.