Венци, знаеш нещо предварително или коленичиш по задължение?!

1299От четири-пет дни Венцеслав Стефанов е взел да плюе по ЦСКА. И преди го е правел, но сега е по-различно. Някак си идва като по задължение. Плюе и не спира. Питаме в ролята на какъв го прави. Ще отговори – вероятно от камбанарията на член на изпълкома на БФС. Хубаво, ама всеки знае, че не е това, а е нещо друго. Иде реч за едно подмазване и коленичене пред силните на деня. В случая Лудогорец и Кирил Домусчиев. Венци, не виждаш ли, че ставаш за смях с изказванията си. Та те са по-изкуствени от най-изкуствения терен в твоята “бяла” школа. Ако както казваш ЦСКА надува повече гайдата, отколкото има реални шансове да спре Лудогорец, твоите думи не са като писък на гайда, а на строшена латерна.БЛИЦ

Венци, знаеш ли нещо предварително, след като изричаш думите: “Дайте да седим здраво на земята – шампион ще е Лудогорец, най-много му прилича.” Не се ли усещаш, че тези думи, идвайки от устата на президент на трети клуб, не са на място. Защо си го мериш сред големите, след като в никакъв случай не си голям (нямаме предвид физика и тегло). Имаме предвид колко си голям футболно. С какво прогресира Славия в последните 19 години и с какво помогна на българския футбол?! Все говориш за тояги, все ръсиш лафове и се правиш на интересен, а половината мачове на Славия…Айде да не продължаваме. Не те ли е срам, гледайки най-стария столичен футболен клуб в дъното на класирането и защо се занимаваш с тези по-нагоре в таблицата?! Още веднъж питаме, знаеш нещо предварително или правиш наколенки на някого. И се мазниш по задължение.

Да, Лудогорец може и да стане за четвърти пореден път шампион, може и за пети, и за десети. Сигурно ще е така, но не ти отива да го казваш. Точно ти, който нямаш работа сред големите. Футболно големите. А затова кой ще се излага в Европа и кой не, историята е затова, за да я помним. И разказваме. В историята все още пише за ЦСКА. Пише и за Славия, която от 19 години под твое ръководство не е помирисвала Европа. Гледай си клуба, остави другите да си го мерят. И за финал – щял си да бъдеш щастлив, ако Лудогорец е шампион, защото няма да ни посрами в Европа. Венци, а ти не се ли срамиш и с какво помогна, за да не ни е срам в Европа?!
СТЕФАН РАЛЧЕВ/БЛИЦ