Светослав Петров: Ако мачът с Лудогорец бе в Добрич, стадионът щеше да е пълен

1353За Добруджа е изключителна чест, че получи покана за контролна среща с участника в Шампионската лига, заяви в интервю за радио „Добруджа” изпълнителният директор Светослав Петров. Преди двубоя той увери колегата си в Лудогорец Ангел Петричев, че подобен мач би предизвикал голям интерес в Добрич. Двамата са на мнение, че шампионите биха могли да върнат визитата, ако разбира се програмата им го позволи.
Изпълнителният директор на „жълто-зелените” призна, че отборът вече е окомплектован, като до началото на първенството е възможно да бъде привлечен още един футболист.
Най-новото попълнение в Добруджа е 26-годишният защитник Костадин Ничев. Във вчерашната контрола той се появи в игра през второто полувреме и зае мястото на Кристиян Димитров на десния бек.
Още 13-годишен Ничев постъпва да тренира в школата на Литекс при треньора Николай Димитров – Джаич. След това преминава в Любимец и изиграва 84 мача за отбора в “Б” група. Контузия го вади за 6 месеца от терените. По-късно попада в Нефтохимик под ръководството на Димчо Ненов, който след идването си на кормилото на Хасково го взема със себе си през 2013 година.
Наставникът на Добруджа познава отлично качествата на Ничев и обяви, че защитникът няма да минава пробен период, а директно ще подпише.