Шеф в ЦСКА: Играят слабо. Стойчо контрира – да не коментира

1429ЦСКА загуби от Берое с 0:1 в мач от 21 кръг на “А” група. Единственото попадение отбеляза Аласан Ндайе в 74-ата минута.

След края на двубоя изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров заяви, че тимът е играл слабо. “Достатъчно им се даде каквото пожелаеха. Не ме удовлетворява играта, щом не побеждаваме във втори пореден мач, играят слабо. Трябва да се вдигнат час по-скоро, защото ако смятат, че така ще продължават, доникъде няма да стигнат”, сподели Тодоров.БЛИЦ

Малко след това Стойчо Младенов бе попитан дали ще се съгласи с мнението на Александър Тодоров и отговори: “Сашо Тодоров да не коментира спортно-технически неща. Това е мое задължение. Той отговаря за съвсем друго.”

Шефът допълни още: “Не трябваше да се играе мачът. Ние сме длъжни да положим всички усилия. Аз казах, че целият кръг трябваше да бъде отложен. При такива условия е изключително грозно да се играе футбол. А и не е въобще комфортно за зрителите. Тази игра е за зрителите, а не за този и онзи.”

“Ние трябва да си взимаме мачовете. Това е майсторството на спортно-техническия щаб – да ги вдигне тези футболисти и да започнат да играят както трябва. Другите мачове не ни интересуват, ние трябва да си изиграем нашите мачове”, заяви още Тодоров на въпрос, дали ще стиска палци на “Левски” утре срещу Лудогорец.