Венци Живков: Оставка! Искат да убият ЦСКА!

Изпълнителният директор на ЦСКА Венцислав Живков беше изключително афектиран от съдийството на Николай Йорданов, който ръководи днешното дерби между Левски и “червените”. Футболистите от “Герена” надделяха с 1:0 над “армейците”, като от щаба на Стойчо Младенов, както и от ръководството има сериозни претенции за две неотсъдени дузпи,NOVSPORT.COM

 

Срамна работа. Такова порочно съдийство. Тенденциозно ни го сложиха този съдия, за да ни бият с 14 или 15 играчи. Докога ще продължават да се гаврят с публиката? Ако гледа съдийския шеф – нека излезе и да каже – правилно ли отсъди днес всички положения съдията? Ако има чест и достойнство – нека си подаде оставката”, каза той пред репортер на Novsport .

 

“Винаги сме отказвали този съдия и нарочно ни го сложиха, защото искат да убият ЦСКА. Нека шефът на съдиите да излезе пред цяла България и да каже – честно ли беше…Две чисти дузпи. Обадиха ми се специално, аз не съм специалист. ЦСКА беше по-добрият отбор и ние заслужавахме нашата победа. Официално искаме оставката на шефа на съдиите. Не може такава подигравка с всички фенове, с нашия отбор, с ръководството. С тия хора трябва да се постъпва без милост. Това е пълно безсрамие, това е пълно безхаберие. Видяхте, че надиграхме тотално Левски, ако беше дал дузпите мачът отиваше в друга насока. Той какво направи? Знаете, че този съдия ненавижда ЦСКА. И ни го сложиха, за да подадем жалба и да ни сложат другия от Шумен, който също ни реже навсякъде”, добави Живков.

 

“Какво да коментираме съдиите – то е безсрамие вече. Говорих достатъчно. Обади ми се футболен специалист и ми каза – две дузпи за ЦСКА. Няма да кажа кой е третия отбор, който е облагодетелстван. Сега 2 дни след моето интервю Коце Костадинов ще си остане на поста, тоя съдия безхаберник ще си търчи да си свири… Справедливостта ще победи. Ние сме по-добрият отбор и ще победим, да знаете. Ние продължаваме напред. Този мач и тия съдии няма да ни спрат“, завърши директорът.