Измамници налазиха “Левски

1512За гадна далавера, свързана с “Левски”, алармира изпълнителният директор по финансовите въпроси на клуба Константин Баждеков. Той съобщи, че измамници се опитват да вземат пари от хора, проявили желание да направят дарения в кампанията „Левски“ е твой“.

“Има индикации за измами. Затова дарявайте само в касата на клуба, по обявените банкови сметки, в тръста или на служители на „Левски“ по предварително обявена в официалния сайт програма“, призова Баждеков.БЛИЦ

„Сините” започват национално турне на дарителска кампания „Левски е твой”, което ще бъде съвместно с Тръст „Синя България” и Националния клуб на привържениците. Ще се организират двудневни събития в различни градове от страната.

В първия ден ще се провежда дискусия и разяснения за кампанията, срещи със звезди на „Левски” от миналото и обсъждане състоянието и проблемите на клуба. Привържениците ще имат възможност да закупят сувенири на „Левски” от мобилния магазин, който ще пътува за събитията, както и да се снимат с шампионските купи на клуба от различни сезони. Във втория ден, ще могат да се включат в дарителската кампания „Левски е твой” в присъствието на представители на клуба.

Турнето започва на 23 март 2015 г. от град Кюстендил и ще продължи до 24 май 2015 г.