Ветераните на Добруджа срещу Левски в битка за финала

1565Днес от 15.00 часа в Габрово ветераните на Добруджа излизат срещу Левски в полуфинален мач от републиканското първенството. Победителят ще бъде определен само в един двубой, след постигната предварително договорка между двата клуба. По регламент, в аматьорския футбол, при равенство в редовното време, директно се преминава към изпълнение на дузпи.
В състава на „жълто-зелените” личат имената на Светослав Петров, Диян Божилов, Ради Вардаров, братята Румен и Стефан Славови, Валентин Пейчев, Филип Флоров, Атанас Стефанов и др. За Левски играят Георги Иванов – Гонзо, Даниел Боримиров, Димитър Телкийски, Елин Топузаков и др.
Припомняме, първоначално полуфиналът трябваше да се играе в края на октомври, след което бе отложен за ноември, като се стигна до поредно отлагане за след нова година. Ето, че четиримесечното чакане завърши и ветераните на Добруджа и Левски ще се изправят един срещу друг в сблъсък за определяне на първият финалист.
Съперници в другия полуфинал са ветераните на Марица (Пловдив) и Манастирище (област Враца). Те ще изиграят два мача при разменено гостуване.