В деня на лъжата предстои мачът на истината

1618В деня на лъжата предстои мачът на истината за Добруджа 07 и Нефтохимик 2010.  Двата отбора се изправят в 17.30 часа в зала Добротица за пети решителен двубой, който ще определи втория финалист във волейболната Суперлига.
Срещата ще бъде излъчена по БНТ. Очаква се огромна подкрепа от страна на най-страхотната фенска публика, която ще бъде водена от Духовия оркестър на Добрич.
За тези от вас, които са решили да посетят за първи път зала Добротица, за да станат съпричастни на магията волейбол ще кажем, че съоръжението разполага със 1 300 седящи места.
Ако победят Нефтохимик, момчетата на Миро Живков ще играят на финал срещу Марек, ако загубят – те ще повторят успеха на ВК Добруджа от 1997 г., когато отборът, воден от Румен Георгиев, спечели вицешампионската титла, нареждайки се на втора позиция след Левски Сиконко. Тогава в състава личаха имената на Даниел Пеев, Цветан Тодоров, Милен Узунов, Светлозар Харалампиев, Иван Димитров, Мариян Петров, Михаил Михаилов, Галин Радичков, Петър Пенев и Емил Георгиев от добричката волейболна школа и на двамата играчи от Пазарджик Георги Тунчев и Ангел Василев.