Манджуков лице на новия ЦСКА

1632Преструктурирането на властта в ЦСКА продължава да е основна тема за “червената” общност. В последните няколко дни се появиха десетки варианти за бъдещето на акциите. Още на 21 март БЛИЦ съобщи за бъдещата схема в клуба, според която Юлиан Инджов ще стане мажоритарен собственик с 56% от ЦСКА. В последните няколко дни обаче упорито се говори, че зад Инджов има още един мощен бизнесмен и дори група от хора, които ще излязат на светло едва, след като всичко бъде официализирано и се направи одит, за да станат ясни финансите на клуба.

БЛИЦ разбра, че бъдещите решения в клуба ще се взимат от Юлиан Инджов, което е логично и на базата на притежавания мажоритарен пакет акции. Като лице на клуба и оперативен директор ще бъде използван Ивайло Манджуков. Тази идея се обмисля и от гледна точка на феновете – Манджуков-младши е горещ почитател на ЦСКА и ще бъде като лице на “червените” в обществеността.

Вече стана ясно, че Александър Томов се опитва да получи около 1,8 милиона евро, за да предаде своя дял от акциите. Все още не е ясно бъдещето на настоящите директори и членове на Управителния съвет на ЦСКА. Има възможност те да довършат работата си до края на сезона, докато тече одитът.