Диян Петков: В момента правят изследвания на Васев, дано е добре

1708В Локомотив (София) все още нямат ясна информация какво е състоянието на треньора Димитър Васев. Специалистът получи криза по време на мача с Лудогорец (0:0) и бе откаран в болница. БЛИЦ

“Нямаме информация, получи се някакъв здравословен проблем, в момента му се правят изследвания, и всички се надяваме да е добре,” каза помощникът на Васев Диян Петков.

“Знаем Лудогорец какъв отбор е, с класа над другите. Мисля, че точката бе заслужена. Мога да кажа чак на края на шампионата, дали точката ни задоволява. Равенството бе закономерно,” заяви още той.

“В момента отборът, с игрите, с желанието, с раздаването, заслужава да е в шестицата, и заслужава да се бори за евроквотите. Но не ни е фикс идея. Смениха се нещата в хода на сезона, и се радвам, че футболистите го разбират”, допълни Петков.

“Ние опитваме да има баланс между защита и нападение. Играем солидно, близо един до друг. И двата отбора днес имахме положения. Когато целият отбор играе в защита, така се получава,” завърши помощник треньорът на „железничарите”.