Добруджа 07 изпусна златото у дома!

1717Тайбрек реши спора за златните медали  тази вечер в зала Добротица. Марек стана шампион за четвърти пореден път, след като спечели  тайбрека с 15:9 и мача с 3:2 части. Председателят на НВЛ-Суперлига им връчи златните медали, чек за 15 000 лв. и купата на шампионите. Изпълнителният директор на БФ Волейбол Станислав Николов връчи на Добруджа 07 сребърните медали, чек за 10 000 лв. и купата на подгласниците.
Марек спечели първия и четвъртия гейм с  по 25:23 . Добруджа 07 се пребори за втората и третата част, като ги затвори при резултат 25:22 и
25:16., за да се стигне до тайбрека, в който Марек надиграха домакините от Добрич.
Слабо съдийство допълнително нажежи обстановката в препълнената зала Добротица, като публиката не млъкна ни за секунда.
На 20 април започва турнирът за Купата на България. Квалификационните мачове са през първите три дни, а финалите в петък и събота- 24 и 25 април. Ръководството води преговори с трима състезатели, които играят в чужбина, като се очаква до края на седмицата да станат известни техните имена.
Вижте изявленията на Костадин Стойков, Георги Манчев, Илия Петков, на ст.треньора Миро Живков, на президента Веселин Велев и на либерото на Марек Мартин Божилов.