Никола Спасов: Момчетата се постараха да ми развалят настроението

1795Старши треньорът на Черно море Никола Спасов похвали отбора си за победата над Локо (Пд) с 3:2 в полуфинала за Купата на България. “Моряците” вече са на финал за трофея. блиц

“Купата не съм я печелил, бил съм на финал и като треньор, и като футболист. Футболистите си свършиха работата във Варна. Днес момчетата се постараха да ми развалят настроението. Поговорихме си много сериозно на полувремето, чак след смените се промениха нещата. Но в край на сметка, абсолютно заслужено отиваме на финал. От първия кръг играем много стабилно, във всички мачове бяхме убедителни, категорично се класираме за финал. Момчетата подходиха много сериозно в тия мачове. пак казвам – заслужено. Това е награда за усилията на отбора, клуба, феновете и спонсорите, които се грижат за нас вече 10 години, заяви Спасов.

– Да ви кажа не, че ме притеснява, но не е нормално да се постъпва по този начин. Жалко че никой не се интересува от моето мнение. Това нарушава ритъма на подготовката”, коментирай Спасов факта, че все още няма обявен стадион за финала.

За щастие всички са здрави, с изключение на Стефан Станчев, за който съжалявам. Това са хората с които отиваме на финала. Във Варна имаме момчета, които са извън групата, но ще разчитам на тях за финала. Дано бъде взето бързо решението след утрешния мач за мястото. И двата отбора са едни от най-добрите отбора в България. Моментното им състояние е Не мога да имам претенции. Дано си мислят, че и двата отбора са взели Купата, защото чета, че Левски ще си вземат купата като спечелят полуфинала, а Лудогорец непрекъсното си взимат купите, но ние ще дадем голяма битка. Отиваме на финал, което е страхотно.

По принцип винаги съм се чувствал комфортно в Черно море, но зависим от резултати ние треньорите. Оставам за следващото първенство, но това са нещо, които много бързо се променят. Няма какво толкова да се коментира моето оставане.”