Гонзо се заяде с ЦСКА след успеха над Лудогорец

1801Спортният директор на “Левски” Георги Иванов-Гонзо се заяде с ЦСКА след победата над Лудогорец (1:0), която прати отбора за финала на турнира за Купата на България. Както е известно, “Ботев” победи “армейците” и се класира за първата половина на втория дял на шампионата за сметка на “Левски”.БЛИЦ

“Всички знаят какво е “Левски”. За съжаление не влязохме в първата шестица. Като една от причините може да се определя фактът, че имахме нови момчета. С тази игра, която виждате сега, щяхме да сме близо до Лудогорец. Но ние приехме съдбата си. Хубаво е да печелиш честно и достойно, а не като някои други. Не съм коментирал ЦСКА, но това, което се случва в клуба, те го заслужават”, каза началникът.

Гонзо все пак отдаде и заслуженото на отбора за успеха, който постигна днес.

“В “Левски” има добри играчи, които умеят да играят футбол. Момчетата заслужават признание не само защото не са получавали пари, но и защото се раздават. “Левски” винаги е побеждавал, когато е бил обединен. Днес ми хареса как се представихме, надиграхме Лудогорец. Показахме, че не сме слаби. Показахме, че и с комисионни в размер на 50 хиляди евро можем да се справяме, а не да плащаме милиони, както Лудогорец.”

Още преди този двубой ви казах, че мачът на сезона ще бъде този на финала за Купата. Всички в клуба мислим за него. И не се заблуждавайте, че ще ни бъде лесно. Аз съм започнал да градя този отбор във Варна и знам какво може. Дори и с няколко други играчи, които бяха привлечени. Все едно двете ми деца ще бъдат на терена. Но аз искам “Левски” да спечели.

И се надявам финалът да бъде в Стара Загора. Да бъде на равно разстояние, а не в Бургас. На нас ни е далеч. Стадионът в Стара Загора е хубав, чудесен вариант за домакин на последния мач от турнира за Купата на България.”

“Успяваме заради дисциплината, която има при нас. Искаме всички да са приятели, да си помагат. Гикиевич наруши правилата, като отправи неприлични реплики към треньора. Аз това не мога да допусна да се случи. Затова го отстранихме от първия тим”, коментира Иванов.