Любо Пенев: Изпуснахме победата, скоро ще вкараме

1811

Новият треньор на ЦСКА Любослав Пенев изрази задоволство от представянето на играчите по време на нулевото равенство с Берое в мач от 28 кръг на „А“ група. Той изрази увереност, че скоро „червените“ ще спрат головата си суша през тази година.БЛИЦ
„Много съм доволен от момчетата и ги поздравявам. Те изпълниха всичко, за което се готвихме в тренировките през тези два дни. За мен това са нови играчи, а за тях аз съм непознат треньор. Имахме 3-4 чисти положения. Като цяло може да съжаляваме за изпуснатата победа. Бяхме много близко“, коментира Пенев.
„Има напрежение. Играчите започнаха неспокойни в първите 15 минути. Сигурен съм, че скоро ще вкараме гол. Участието на Милисавлевич в стартовия състав е треньорско решение. То е взето на базата на представянето на тренировката“, обяви треньорът на ЦСКА.
„Играчите трябва да бъдат търпеливи и спокойни, но трябва да има и повече интензивност в нашата игра. След като имаме възможност да подадем на свободен играч, трябва да го направим. Сигурен съм, че ще играем по-добре през оставащите четири мача, анализира специалистът.
„Предстоящият мач с Лудогорец е добро предизвикателство. Имаме цяла седмица за подготовка, призна Любо Пенев.

– Не мисля, че има психологически проблем, но след като създам спокойствие съм сигурен, че ще вкараме и то много скоро. Искаме да реализираме идеите, които имаме и затова правим ротации. Спокойни сме, играчите трябва да бъдат много търпеливи, да работят с ритъм и да има интензивност в нашата игра. След като имаме възможност да подадем на свободен съотборник, това трябва да стане.

Оптимист съм. Не мога да ви кажа къде е промяната. Това са треньорски идеи. Днес бяхме изключително близко до победата. Поздравявам отбора на Берое. Игра много мъжки, стана сериозен мач с доста единоборства, особено през второто полувреме. След като не сме вкарали, делим по една точка и това е