Любо Пенев: Не критикувам, но няма как без гол

1843ЦСКА направи равенство 0:0 с Лудогорец в мач от 29 кръг на “А” група. Двубоят се игра на стадион “Българска армия”, на който публиката на домакините приветства подобаващо Любослав Пенев.

“Играхме по-добре от предишния мач, както в Стара Загора, така и сега надиграхме противника. Всичко обаче се свежда до едно нещо, липсва ни гол. Задачите си изпълняваме, всичко е окей, но ако не вкараме, няма как да победим. Пак се връщам към ситуациите. Най-вероятно ни липсват малко умения в тази последна фаза. Един такъв мач, всичко е перфектно, стадионът е пълен, перфектна подкрепа, за което благодаря. Но трябва да вкараме гол. Не критикувам никой, доволен съм от момчетата. Виждам, че футболните характеристики не достигат да вкараме този така желан гол. Днес ние доминирахме, аз съм спокоен и съм сигурен в това, което правя”, заяви Пенев. БЛИЦ

Треньорът бе попитан и за поведението на феновете, които вероятно ще изкарат нова глоба на клуба: “Публиката ни е перфектна. Може би на някои не му е харесала тази хореография, на мен ми хареса. Да не ми пипат публиката.”

“Поставили сме си за цел Лига Европа, ще направим всичко възможно да я постигнем”, завърши треньорът на ЦСКА./БЛИЦ