Васев: Изтичат договорите на седем играчи, моят също

1903Треньорът на Локомотив (София) Димитър Васев отдаде на напрежението първата загуба на тима си в плейофите на “А” група. “Железничарите” отстъпиха с 0:1 на Берое у дома, след като бяха в серия от 11 поредни срещи без загуба.

“Не мога да се сърдя на играчите. Видях напрежение, като прибавя и огромното желание на футболистите. Това е обяснението за евентуалната припряност в играта. Имаше дистанции, които не ги скъсихме, колебаехме се в определени моменти. Трябваше с повече търпение да изиграем мача”, коментира Васев.БЛИЦ

“От началото на годината се борим с проблеми. Дани Генов не е възстановен, Ранджелович – също, Бранеков е контузен – имаме си проблеми, които сами трябва да решим. В този най-важен цикъл вече губим инерция. Не мога да кажа дали ще бъда тук догодина. На седем играчи изтичат договорите, включително и на мен, а досега не са водени разговори за подновяване. Не се притеснявам от това. Ще се борим докрай за шанса си, дано да го хванем”, каза специалистът.

“Нормално е ние да си гледаме нашите задължения на терена и да се опитаме да печелим мачовете. Ако има някакъв проблем с лиценза, той ще бъде разрешен. Плюс това тази тема много се коментира, затова не зная докъде стига истината и докъде лъжата”, добави Димитър Васев.