Повече от 25 000 отпразнуваха 32-ата титла на Реал Мадрид (снимки)

Над 25 000 привърженици на Реал Мадрид се събраха на площад “Сибелес” в испанската столица, за да отпразнуват заедно с футболистите 32-ата титла на “кралския клуб”,sporta.bg

 

На площада бяха инсталирани огромни екрани, звучеше музика, а феновете не спряха да пеят. При пристигането на отбора, капитанът Икер Касияс сложи флаг и шалче на Реал на статуята на богинята на плодородието – Сибелес под бурните аплодисменти на тълпата.

 

По традиция футболистите се качиха на открит двуетажен автобус, а шествието започна от стадион “Сантяго Бернабеу”, премина по булевард “Кастелана”, за да стигне до кулминацията си на площад “Сибелес”, където играчите на Реал бяха посрещнати под звуците на неостаряващия хит на Queen – “We are the champions”.

 

Всеки футболист на “кралския клуб” бе представен индивидуално по високоговорителите на площада, а автобусът на Реал направи обиколка около статуята, след което играчите слязоха и се качиха на специално приготвена платформа. Много от тях обаче, като Гранеро, Кристиано Роналдо, Арбелоа и Пепе предпочетоха да се смесят с тълпата.