Батков е сигурен: ЦСКА няма да стане шампион

“Не искам да се занимавам с този отбор, който печелеше титлите си с директива”, отсече собственикът на Левски

Батков смята, че ЦСКА няма да стане шампион този сезон

Собственикът на българския вицешампион Левски Тодор Батков заяви, че този сезон директива няма, но пък сподели, че такава е имало цели 45 години по време на социализма,gol.bg

Мустакатият адвокат изрази увереността си, че през този сезон лидерът в “А” група ЦСКА няма да триумфира с шампионската титла на страната.

“Директива няма. Директива имаше преди 45 години, когато един отбор стана 27 или 28 пъти шампион. От тях десет път поред. Няма какво да се занимавам с ЦСКА, няма да станат шампиони”, отсече в типичния си стил Тодор Батков, който поднесе цветя на паметника на Георги Аспарухов. Днес Гунди щеше да навърши 69 години.

Батков добави, че треньорът на Левски Ясен Петров му се е обадил веднага след дербито и му е заявил: “Посвещавам тази победа на Вас и искам поне отчасти да Ви се извиня за загубата, която допуснахме на Герена от ЦСКА”.

“Винаги съм го харесвал. Ясен Петров показа, че е мъжкар за разлика от други, които искаха да си тръгнат още след мача с Локомотив Пловдив и напуснаха след мача с Миньор Перник”, продължи Батков.

“Не смятам да отговарям на дебелашките шеги преди мача с Локомотив Пловдив, които идват от хора станали такива в Левски”, завърши адвокатът, визирайки наставника на “смърфовете” Емо Велев, който е на менние, че Левски трябва “да си почине” от участие в евротурнирите.