Стойчо Младенов: Моля се хора като Божков и Гриша Ганчев да управляват ЦСКА

2056

Снимка: СТЕФАН РАЛЧЕВ/БЛИЦ

Бившият треньор на ЦСКА Стойчо Младенов коментира случващото се в любимия клуб. Специалистът беше на “Армията” за Общото събрание на акционерите, което обаче не се проведе заради отстъствието на Ивайло Манджуков и Милко Георгиев.

“Тази пасивност на главните акционери е недопустима и веднъж завинаги трбява да приключи. Милиони фенове страдат, защото в този момент нищо не се случва с ЦСКА. Изненадва ме пасивността на феновете и ветераните, къде са те, защо кротуват? Вероятно е направена добра организация да бъдат туширани техни действия. Много е лесно отстрани да стоиш и да критикуваш, когато не си наясно с нещата, но това е много аматьорско”, коментира Младенов.БЛИЦ

“ЦСКА е на път да загуби своята идентичност. За какво се борихме всички, за какво си дадохме здравето? Защо е тази топка на Алеята на славата (б.р. – сочи Алеята на звездите на славата), след като всичко е на път да изчезне. Аз от своя страна правя всичко възможно ЦСКА да го има. Моля се на Господ хора като Васил Божков и Гриша Ганчев да влязат в ЦСКА и да управляват. Всяка неделя ходя на църква и паля свещичка за съществуването на ЦСКА”, добави Екзекутора на Ливърпул.

На въпрос дали е възможно ЦСКА да престане да съществува, Стойчо отговори: “Аз и още богати хора ще направим всичко възможно това да не се случи.”
СТЕФАН РАЛЧЕВ/БЛИЦ