Стоев извежда едва трима на първата тренировка

2112„Левски” започва подготовката си за новия сезон в понеделник, но има голяма вероятност треньорът Стойчо Стоев да изведе едва трима футболисти на заниманието, което е от 18:00 часа. Причината за това е, че „сините” имат точно толкова сигурни играчи от тези, на които са предложени нови договори с променени условия. Това са Боян Йоргаревич, Мигел Бедоя и Сашо Александров. Останалите все още мислят, като причината е, че финансовите условия са занижени с оглед новата политика на “Герена”.БЛИЦ

„Левски” се бави със селекцията, като все още няма нито един нов играч. Много футболисти са спрягани за тима, а Георги Иванов и Стойчо Стоев всеки ден гледат видеа с предложени играчи. БЛИЦ вече информира, че в събота в София ще пристигне немският бранител Марсел Апиа, който трябва да мине медицински прегледи и да подпише договор. Ако това се случи, той ще бъде четвъртия играч, който ще започне подготовка в понеделник.

Част от футболистите няма да започнат в понеделник, защото са получили и по-дълга почивка от треньора Стойчо Стоев. Други като братята Радослав и Борислав Цоневи са с младежкия национален отбор.