“Червена” България продължава с подкрепата към Божков и Гриша Ганчев

2139Фенове на ЦСКА от цяла България продължават да подкрепят идеята Васил Божков и Гриша Ганчев да управляват клуба. Десетки фенклубове вече изразиха официалната си позиция, която е в подкрепа на двамата бизнесмени. Всички фенклубове и фракции напомнят на БФС да вземе правилните и законови решения относно бъдещето на клуба.

Ето мнението на феновете от Северозападна България, изпратено до БЛИЦ:

Привържениците на най-успелия български отбор – ЦСКА, от Северозападна България изразяват подкрепата си към усилията на господата Васил Божков и Гриша Ганчев да възродят нашия клуб. След 7-годишно аматьорско управление и източване на клуба даваме доверието си на двамата най-успели ръководители на футболни отбори. Предупреждаваме БФС на 18.06.2015 година да спазва българските закони и правилници на ФИФА и УЕФА и да не се поддава на смешните призиви за морал и псевдо законност. Надяваме се и вярваме, че ще играем в “А” група и ще бъдем познатият на всички еврробоец.

Фенклуб “ЦСКА ВИДИН”, фенклуб “Червена чета – Радецки” Козлодуй”, фен клуб “Мездра”, фенклубовете в Белоградчик , Кула, Брегово, Лом, Гомотарци, Рупци и привърженици, нечленуващи, но живеещи с проблемите на своята любов – ЦСКА.

Мнението на “Армейци Троян”

Армейци ТРОЯН застава твърдо зад плановете и намеренията на г-н Васил Божков и г-н Гриша Ганчев за бъдещото развитие на ЦСКА. ЦСКА е име, което задължава, колкото и да не ни искате нас ще ни има винаги!

Още за подкрепата на феновете на ЦСКА: