Бруно Рибейро: Експериментирах с Кишада и Чунчуков

2313

Треньорът на Лудогорец Бруно Рибейро сподели наблюденията си от представянето на тима при загубата с 0:1 от Спарта (Прага) в контрола. Португалският специалист призна, че е експериментирал с играта на Чунчуков и Кишада в нападение. Той обяви, че чака привличането на нападател.
„Първата част беше много слаба. Не изпълнихме това, което тренирахме. Второто полувреме беше много по-добре, имахме идея. Резултатът не е важен, трябва да подобряваме играта си и да вървим напред,” обяви Бруно Рибейро.БЛИЦ
„Много харесвам Сисниьо като играч, има още какво да подобрява. Като бек не се справи особено добре, но като дясно крило игра по-добре. Направил е само няколко тренировки. Трябва да работим още здраво за Милсами, ще бъдем още по-добре подготвени”, коментира треньорът.
„Експериментирах с Кишада и Чунчуков, ще разработваме още схеми напред. Най-важният ни мач е срещу Милсами на 14 юли. Чакаме нападател. Ще изчакаме колкото трябва, този пост е много важен”, разкри португалецът.
„Някои от играчите са много изморени, други играха днес 90 минути, но всички се раздават. Утре ни предстои важен мач със Зенит”, завърши наставникът на Лудогорец.