Хубчев приземи Спас Делев: И аз щях да вкарам втория гол

2333Наставникът на Берое Петър Хубчев набързо приземи Спас Делев, който блесна с хеттрик за победата с 3:1 срещу Атлантас на реванша в Лига Европа. БЛИЦ

“Може и да е изглеждало за някои леко, но не беше така. Търсихме бърз гол и го вкарахме. Според мен още не сме готови, предвид кратката подготовка, която направихме. Не се правим на много големи тактици, но това е най-хубавото време да отбележиш – в началото на мача и в края на първото полувреме. Трудно е за противника да реагира. Класа в играта на отбора можеше да се види”, каза Хубчев.

“Не съм усетил Спас Делев като лидер, на нас не ти трябва такъв. Хубаво е, че е вкарал головете, но вторият и аз щях да го вкарам. Важното е да бележи. Това, че той реализира може би играе голяма роля за него, но това е плод на усилията на целия отбор. Сега момчетата сами си заслужиха това участие и колкото и да е малък успехът, заслужават момчетата да изживеят тази радост. Да не забряваме и финансовата страна на въпроса, защото УЕФА отделя по-сериозни суми, а това е важно за нас”, каза Хубчев, който призна, че до този момент не е гледал играта на следващия съперник в турнира – Брьондби.

“Не знам дали ще ми повярвате, дотук не съм гледал и секунда игра от отбора на Брьондби. Наистина нямам никаква представа. Ако се облегнем на миналото, не са удобни, но не мога да кажа нищо конкретно”, добави треньорът на Берое.