Добруджа и Черноморец (Балчик) не успяха да си вкарат гол

2346

Добруджа и Черноморец (Балчик) не успяха да си отбележат гол в контролна среща, играна на стадион „Дружба”. Двата отбора не успяха да предложат почти нищо интересно на малцината зрители по трибуните. Макар и домакините да владееха повече топката по-сериозните положения в двубоя бяха пред вратата на Димитър Илиев. В 6-та минута Васил Тачев получи добър извеждащ пас и успя да навлезе в наказателното поле на Добруджа, но ударът му по диагонал мина на около метър встрани от вратата. Добруджанци атакуваха повече, но така и не успяха да изненадат добре подредената защита на гостите. В първите минути след почивката се забеляза активизиране в редиците на „жълто-зелените”, но само след около десетина минути мачът се върна в руслото от първата част. В 65-та минута Ивайло Лазаров бе фаулиран на границата на пеналта. Зад топката застана друг бивш футболист на Добруджа – Васил Тачев, но силният му удар бе отразен с вещина от Димитър Илиев. По време на срещата наставнкът на добруджанци Димчо Ненов направи редица вътрешни рокади и пробва различни схеми на игра.
Днес футболистите изялзоха за първи път в Добрич с новите екипи, които освен логото на клуба, включват и греба на община Добрич.
Това бе първо равенство в контролите за Добруджа. До момента те имат две победи и една загуба. Следващата проверка е в сряда срещу Нефтохимик.

Добруджа започна в състав: Димитър Илиев, Кристиян Димитров (Александър Попов), Симеон Иванов, Слави Сталев, Емил Копаранов, Даниел Генов, Петър Казаков, Костадин Ничев, Павел Петков, Александър Димитров, Илиян Чавдаров (След почивката в игра се появиха: Николай Илиев, Петко Цанков, Александър Йовчев, Кристиян Пешков, Младен Димитров)