Хубчев: Умората ни попречи да бием Монтана

2404Старши треньорът на Берое Петър Хубчев не скри разочарованието си от пропуснатата победа над Монтана. Новакът в елита измъкна 0:0 в Стара Загора и започна добре новия сезон в “А” група. БЛИЦ

“Може да се каже, че не е добър стартът, но като цяло не мога да хвърлям кой знае какви обвинения, все пак видях желание. Първото полувреме, отбор, който е дълбоко прибран, нормално е да се получат контра атаки, второто полувреме стояхме по-добре, не дадохме такива възможности, но не успяхме и да отбележим, заяви Хубчев пред Диема Спорт.

– Има умора, но лошото е, че нямаме време. Утре тръгваме за реванша. Едва ли чак пък от един двубой, много мачове предстоят.

Ние го очаквахме това, но трябва да очакваме повече такива мачове тук. Все повече отбори ще са затворени срещу нас, ще се радваме да играем открит футбол, но ние нямаме право да коментираме това. Ще опитаме да подобрим нещата, особено в офанзивен план.

Защо включих в титулярния състав Стивън Петков ли? Това е продиктувано от правилника, който беше приет тази година. Ние сме принудени, няма как. Трябва да имаме едно такова момче. Имаме още две момчета от школата. Мисля, че в момента Стивън е най-рано до мъжкия футбол и сме принудени. Нормално е да има едно притеснение, то е съвсем нормално. Той показва при нас, че има потенциал да се развива. Търсим футболисти за два поста, но не на всяка цена. Трябва да останат сили за Брьондби. Няма как.”