Стойчо Младенов затруднен, всички са здрави

Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов има проблеми с определянето на състава за мача с Миньор. Той обаче едва ли би се оплакал от това, тъй като се чуди кого да избере от пълната си група с футболисти.

Всички с по-леки травми вече са излекувани и са на пълно разположение на специалиста. В лазарета доскоро бяха левият бек Румен Трифонов, младата звезда Антон Карачанаков и дефанзивният халф Николай Дюлгеров.
И тримата са вече налице, така че Младенов е разколебан кого да остави на пейката. Със сигурност такава ще е съдбата на младока Мартин Дечев, който се представи слабо срещу Ботев Враца.

Единствените аут от групата са дълготрайно контузените Адемар Жуниор, Костадин Стоянов и Иван Боладо. Последният дори сигурно повече няма да играе с червения екип.

Той дори беше забравен от ръководството по време на лечението си в Турция. Испанецът посети клиниката “Аджъбадем” за операция на скъсаните си коленни връзки.

Тъкмо когато тръгна да напуска обаче играчът разбра, че от ръководството не са платили престоя му в един от хотелите на Истанбул. Той е останал затворен там, но пари от “червените” така и не дошли.

Така по всяка вероятност Боладо ще трябва да извади парите от собствения си джоб, за да си тръгне от Турция.