Хубчев: Не сме доволни от точката

2565

Треньорът на Берое Петър Хубчев коментира нулевото равенство като гост на Славия в мач от 4 кръг на „А“ група, в който неговият тим остана с човек по-малко още в петата минута. Той сподели, че Берое е трябвало да спечели и не е доволен от спечелената точка.БЛИЦ
„С оглед на този червен картон в петата минута, можем да кажем, че 0:0 е добър резултат. От гледна точка на положенията обаче, може би още през първата част трябваше да водим с 2:0. По-скоро сме недоволни от точката“, заяви Хубчев.
„Не знам как ги решават тези мачове да се играят по това време. Мапуку има по-тежка физика и беше уморен. Трудно му е да играе в такива условия. Накрая беше на върха на силите си, затова го смених. Стивън Петков беше заменен заради младостта си, а защото почувства болка. Не знам точно каква е ситуацията. Имам специално отношение относно новото правило за играчи до 21 години, но Стивън върви във възходяща линия“, коментира треньорът на Берое.
„Имаше хора, които за първи път играеха на определени позиции. Постараха се и мисля, че това не се усети. След всеки мач казвам, че първенството ще бъде много интересно. В него има много равностойни отбори“, обяви Петър Хубчев.