Ферарио Спасов не се яви пред медиите след мача с “Левски”

2594Треньорът на Монтана Ферарио Спасов се покри след загубата от “Левски” с 0:2 на “Герена”. Наставникът говори пред телевизията, държаща правата за “А” група, но не се яви на пресконференцията.

Ето какво все пак заяви той в ефира на “Диема Спорт”:

“Равностойно първо полувреме, пропуснахме някои положения второто полувреме, получихме втори гол и така “Левски” спечели мача“, заяви Спасов.БЛИЦ

“Ние направихме всичко възможно да не сме съгласни с този развой на събитията. Опитахме някои интересни ситуации, не успяхме, но съм доволен от момчетата. На Герена се играе трудно, независимо от формата на “Левски”.

“Нормално беше да има спад в някои наши действия. Не мисля, че трябва да се срамуваме от това, което направихме днес. Търсехме гола, ударихме греди. “Левски” използва максимално положенията пред нашата врата и спечели.

Допуснахме грешки в изнасянето на топката, в разиграването. Получихме голове, когато бяхме с числено предимство в защита. Ние направихме добри мачове, днес също се получи динамичен двубой, “Левски” също имаха положения. Загубихме, но продължаваме напред.”

“Програмата е толкова тежка за новаци. Прибираме се и се готвим за мача с Черно море“, допълни Спасо