Преглед на водещите новини в спортните медии (България)

Преглед на водещите новини в спортните медии:

София. Преглед на водещите новини в спортните медии:

Прегазихме и Сърбия, пише на първа страница вестник „Меридиан Мач”. Националите по волейбол прегазиха действащия еврошампион Сърбия с 3:0 гейма и се класираха за полуфиналите на олимпийската квалификация. Герой в мача бе Теодор Тодоров, които с решителните си блокади отчая подмладения състав на „плавите” пред 12 00С зрители в „Арена Армеец”

В Перник: Тасков ще ни реже срещу ЦСКА, е водещата новина на вестник „7 дни спорт” . Съдията Таско Тасков ще реже Миньор срещу ЦСКА, сигурни са в Перник два дни преди дербито.
„Четири години съм във футбола, само четири-пет мача не са ни ощетявали. Така че сме свикнали, казах на футболистите, че ще има провокации от Таско Тасков по време на мача”, заяви пред „7 дни спорт” собственикът на Миньор Никифор Вангелов.

Коце Стоянов на линия за старта на подготовката, пише вестник „Тема спорт” Централният защитник на ЦСКА Костадин Стоянов е много близо до завръщане на терена. Както е известно, бившият играч на Сливен счупи крака си 8 началото на тази година. Според версията му той е получил тежката си контузия, след като се е подхлъзнал на леда при слизане от личния си автомобил. Според сигурна информация на „Тема Спорт” обаче бранителят е получил травмата си по време на мач на малки вратички. Затова и Стоянов бе глобен със заплатата си за месец януари.
Вече половин месец той изпълнява леки бегови упражнения под надзора на кон-дицион-ните специалисти в отбора. Треньорският щаб обаче не иска да форсира завръщането му на терена, въпреки че бранителят би могъл да играе в мача с Лудого-рец от последния шампионатен кръг. Със сигурност Стоянов ще се включи на пълни обороти още в първия ден от лятната подготовка на ЦСКА.
Бразилецът Адемар пък трябва да започне пълноценни тренировки в началото на юли. Левият бек скъса предна кръстна връзка и странична медиална по време на мача с Видима-Ш Раковски, който се И игра на 31 март и бе ‘ спечелен от червените с 1:0. Адемар вече се подложи на операция, а възстановяването му до момента върви {отлично. Със сигурност старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов ще може да разчита на него за старта на новото първенство. Най-сериозно е положението на третия контузен в състава на армейците – Боадо. Нападателят скъса кръстни връзки на 5 март в двубоя срещу Черноморец. Според най-мрачните прогнози Боладо ще пропусне старта на новия сезон и ще бъде готов за игра чак в края на ноември.