Ферарио Спасов: Играем добре, но ни трябват точки

2626Треньорът на Монтана Ферарио Спасов коментира загубата от Черно море с 0:1 в мача от 6-ия кръг на “А” група.
“Отново поведението на отбора беше много добро през мача. Открит и динамичен мач с положения и пред двете врати. Черно море получи преимущество в момент, когато играта беше равностойна. Притежават добри играчи с отличен треньор. Имахме своите шансове, бяхме равностойни, но в такива мачове една грешка натежава. Имахме ситуации, но не ги изиграхме както трябва. Играем добре, но и трябва да печелим вече точки, заяви Ферарио Спасов.БЛИЦ

– Търсихме промяна в резултата, но от известно време забелязвам проблеми в нападение. Не успяваме засега но това е пътя, търсим в следващите мачове да отбележим гол. Нашият отбор се развива, играе отворен футбол, който смятам че се харесва на феновете. Това е пътят. На „Тича” и на „Герена” не е достатъчно да играеш добре, трябва да вкарваш голове. Не използвахме техните грешки. Добре върви отборът и рано или късно ще дойдат победите.

Трудно е да се намерят равностойни заместници на Фори Хубчев и Боби Балджийски. Ако трябва да съм недоволен от нещо, то това е липсата на спокойствие и правилна преценка в атака.”