Адмирал Спасов: С точките ще ни дойде и спокойствието

2627Старши треньорът на Черно море Никола Спасов не скри задоволството си от победата с 1:0 над Монтана в мача от 6-ия кръг на “А” група. БЛИЦ

“Доволен съм, определено. Най-вече, че контролирахме мача. Това, от което не ми беше приятно, беше да треперя до последния съдийски сигнал. Трябваше да вкараме втори гол. Монтана се представи достойно, но определено ги превъзхождахме и отново имаше безброй пропуски пред противниковата врата. Отборът може повече. Сигурен съм, че ще започнем и да вкарваме. Изненадан бях, че първото полувреме бяха неуверени в атака футболистите. В защита мисля, че се справихме. Аз съм сигурен,че с печеленето на точките ще дойде и увереността на футболистите, заяви Спасов.

– Не, няма конкретни имена за селекцията. Престанал съм да търся нападател, ако излезе в последния момент, може и да вземем футболисти. С тези хора може да се справим, само им липсва увереност. Хората в атака, с изключение на Курьор, са неуверени.Имаме хора, които да решават мачове. Не само нападателите да вкарват, аз съм свикнал всички да вкарват.”