Криля Советов сложи разумна цена на М’Боли, ЦСКА на полпозишън

Непробиваемият вратар на ЦСКА Райс М’Боли е близо до оставане на “Армията” и след изтичането на наема му това лято. Наскоро той беше обявил, че иска да се махне задължително, но сега е готов да изслуша офертата на “червените”.

“Позицията на Райс е следната: Той ще седне да преговаря с ЦСКА и ще чуе внимателно всичко, което са готови да му предложат. Доволен е, че получава необходимото уважение тук, чувства се добре”, сподели пред Sportni.bg мениджърът му Мирчо Димитров. sportni.bg

Още при привличането му под наем миналата година основната пречка за постоянен трансфер беше високата цена, поставена от Криля Советов. Явно руснаците са направили компромис и са намалили драстично финансовите си претенции.

“Знам колко пари се искат за Райс. Само мога да кажа, че сумата е приемлива за българските стандарти, особено за отбор от класата на ЦСКА. Предполагам, че ще могат да се разберат, но всичко е въпрос на преговори”, сподели Димитров.

Преговорите за бъдещето на алжирския национал ще започнат веднага след края на сезона. В момента никой на “Армията” не иска да прибързва, защото предстои тежка битка за титлата. Паралелно обаче Димитров разговаря и с други клубове.

“Няма да ви лъжа, има силен интерес към него. Но в момента все още няма клуб, който да е извадил конкретна оферта към Криля Советов. В контакт съм с много европейски клубове, но засега това не означава нищо.

Със сигурност условията в чуждестранен клуб ще са много по-добри за М’Боли. Но да не забравяме, че той прекара две години в ЦСКА и е свикнал с живота тук, а и хората го уважават. Всеки иска най-доброто за себе си”, сподели още агентът.