“Чуковете” очакват съдийски тесли в мача с ЦСКА

“Бихме Левски, унизихме и Литекс”, припомни босът на Миньор Никифор Вангелов, който се закани на “армейците”

В Миньор очакват подаръци за ЦСКА

Босовете на Миньор Перник се страхуват, че съдията на мача с ЦСКА Таско Тасков ще помогне на “армейците”, пише вестник “7 дни спорт”.

“Аз съм във футбола от 4 години. От над 120 шампионатни мача само в 4-5 не са ни рязали съдиите. Мога да изброя всяка една грешка на реферите в наш ущърб. Но ние вече свикнахме с това. Дори предупредих футболистите, че ще има провокации от съдията и от съперниците и че не трябва да им се поддават”, отсече президентът на Миньор Никифор Вангелов,gok.bg

Той призна, че вече напрежението преди мача му идва в повече и няма търпение двубоят да свърши.

“Много се говори за тази среща. Постоянно се вдига шум. Затова и пратихме отбора на лагер в Тетевен. За да се избегнат нежелани контакти за играчите и да могат да мислят само за футбол.”

“Когато те се разхождат по улиците, постоянно ги спират хората и ги питат: как ще играете, ще биете ли? А ние искаме да им осигурим спокойствие. Честно казано, нямам търпение да мине този мач и да продължим нататък.”

“Бихме Левски на Герена. Унизихме Литекс в Ловеч. Защото точно това направихме. Победихме ги на собствения им стадион, но тогава се намеси съдията”, завърши Вангелов.

Изпълнителният директор на Миньор генерал Йордан Димитров потвърди думите на собственика Вангелов, че не е обещана премия от Лудогорец за бой над ЦСКА.

“Никой не е звънял, никой не е обещавал премия. Не мисля, че имаме нужда от подобен стимул. Миньор разполага с много добър треньор, който е достатъчен за мотивацията на футболистите. Защо да ни мотивират чужди хора? Нито ни водят тренировките, нито ни редят състава и тактиката. Това е работа на треньора” – каза още генерал Йорданов.