Преглед на водещите новини в спортните медии (България)

София. Преглед на водещите новини в спортните медии:focus-sport.net

Братът на Мораеш: Готов съм за ЦСКА, пише на първа страница вестник „Меридиан Мач” . Братът на звездата на ЦСКА Жуниор Мораеш -Бруно, даде ексклузинно интервю за „Меридиан Мач’. Относно евентуалния си трансфер на „Българска армия” бившият нападател на Порто заяви: . По принцип всичко е възможно, нямам нищо против да играя за отбор с високи цели и амбиции. Готов съм за ново предизвикателство”, отсече носителят на КЕШ за 2004 г.
Пенсионер ядоса Ясен Петров, добавя вестникът на водещата страница. Треньорът на Левски Ясен Петров бе изкаран извън нерви от фен на тима на вчерашната си пресконференция. Популярният Бай Младен от постоянното присъствие на „Герена” прекъсна брифинга, като започна да дава съвети на Ясен на кои играчи не трябва да разчита. „Иовов и Милиев – въобще да не ги пускате”, каза беловласият фен. „Не е сериозно това, което говорите, нито пък тук е мястото”, отвърна бесният Ясен.

Стойчо и „Титан” се скараха за Мболи, е водещата новина на вестник „7 дни спорт”. Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов се скара с „Титан” преди важния мач с Миньор. Причината е неяснотата около бъдещето на вратаря Райе МБоли, който играе под наем от Криля Советов. Младенов държи алжирецът да остане, но Димитър Борисов не казва нищо по въпроса.
ЦСКА все още дължи на руснаците 40 000 евро по сделката за наема и не ги плаща. От своя страна Райе МБоли е категоричен, че ще седне на преговори с ръководството само ако ЦСКА е шампион.
Стойчо е бесен и заради забавянето на заплатите в клуба с два месеца. В крайна сметка обаче треньорът се кротнал засега и обещал, че с отбора ще мислят само за двата мача с Миньор и Литекс, които решават титлата.

Кайзерслаутерн умува за уволнение на Балъков, пише вестник „Тема спорт”. По-малко от два месеца след като бе назначен, Красимир Балъков може да бъде уволнен като треньор на Кайзерслаутерн. Макар договорът му до юни 2013-а да Важи и за Втора Бундеслига, ръководството и феновете не искат българинът да остане. Бала не присъства на близо петчасовото годишно отчетно събрание на акционерите на клуба вчера. “Ще дадем време на Красимир да си помисли – заяви изпълнителният директор Щефан Кунц – Искам да видя какви са му идеите, как вижда нещата въобще”