Спасов: Показахме слабости, които ни накараха да треперим

2715Треньорът на Черно море Никола Спасов не бе доволен от начина, по който отборът му се прдстави след втория гол във вратата на Локо (Пд). Домакините спечелиха с 2:1, но трепериха до последно за трите точки. БЛИЦ

“Нормално е да имам критики, след като оставихме мача да виси до продължението. Не заслужаваме това нещо, това треперене до 94-ата минута. Имаме страшно много ситуации да приключим мача и не успявахме да уловим тези моменти. Това са проблеми, които имаме от самото начало, така лека неувереност пред гола. Локомотив (Пловдив) ни затрудни, тъй като имат много добри футболисти. Те са добре подготвен отбор, не е лесно да се бие такъв отбор”, заяви Спасов.

“Допуснахме слабости в определени моменти и отпускане, в един момент ни надиграха след 2:0, имаше отпускане в момчетата”, допълни той.

“Гостите имаха ситуации, имаме проблеми нямаме взаимозаменяемост в защита, имам леки проблеми в това отношение. Бих се радвал, ако Жоро Илиев се върне в отбора. Емил Гъргоров няма да бъде в Черно море, говорили сме, но всичко си остана само на разговори. Винаги съм отворен за такива футболисти като него, но засега няма как да стане”, заяви още Спасов.