Ераносян си даде месец, за да направи Лудогорец качествен и атрактивен

2753Треньорът на Лудогорец Едуард Ераносян си даде срок от един месец, след който разградския тим ще играе качествен и атрактивен футбол. Днес шампионите победиха трудно с 2:1 „Ботев” (Пловдив) на своя стадионв двубой от 9-ия кръг на „А” група.

БЛИЦ

„Би трябвало да играем до последната минута, независимо от резултата. Определено смятам, че играхме по-добре в сравнение с последните мачове. Изпуснахме много положения. Можехме и да загубим. Имаха възможност и да ни победят. Важното е, че не допуснахме нов гол след 1:1. Имахме много положения и можехме да решим мача много по-рано“, започна Ераносян.

„За два месеца трябва да има разлика и отборът трябва да играе по начина, по който аз искам. Допускаме още много грешки, които трябва да изчистим. Отборът загатна, че може да играе по-атрактивно“, продължи наставникът на Лудогорец.

„Към Лудогорец има много големи очаквания. Ние трябва да уважаваме всички съперници. Не успяхме да затворим мача по-рано, но не може да бием във всеки мач с по три гола разлика. Трябва да сме доволни от крайния резултат. Все още бъркаме при изнасянето на топката. Надявам се след един месец, когато ми правите интервю да съм с друго становище. Да играем качествен и атрактивен футбол“.

„Влиза едно момче, което никой не очакваше да влезе. Реших, че трябва да му дам възможност. В дадени моменти допусна грешки. Ще видим как ще продължи напред.

Ще се радвам, ако в следващите девет мача Лудогорец има голям актив от точки, по-голям от настоящия. Желая да променя манталитета и навика на игра на много от играчите, които са част от отбора“, каза още Едуард Ераносян.