След шестата загуба на Добруджа, Ненов обяви, че напуска

2754Добруджа записа шеста поредна загуба и се закотви на дъното на класирането в Б група. „Жълто-зелените” отстъпиха с 1:2 от Банско в мач от осмия кръг на шампионата. След поредното поражение Димчо Ненов призна, че вече не може да продължи да води отбора и ще се оттегли от треньорския пост.
Мачът на стадион Дружба започна с подчертано домакинско преимущество, но добруджанци не успяха да затруднят достатъчно вратаря на гостите. След 15-та минута играта се изравни и дори отборът на Банско успя да създаде няколко положения пред вратата на Петков. В 28-та минута Георги Фикийн засече от близо с глава и откри резултата – 0:1. Добруджанци успяха бързо да възстановят равенството – в 34-та минута Кристиян Димитров, който в този мач започна като нападател успя да засече центриране на Петко Цанков за 1:1. През втората част играта не се промени, като головите ситуации почти липсваха. В 80-та минута домакините имаха претенции за неотсъдена дузпа заради игра с ръка на бранител на Банско. Само минута по-късно, при контраатака резервата Павлов успя да засече подаване на Чепилов и вкара за 1:2. До края на мача хаотичните атаки на Добруджа не успяха да затруднят отбраната на Банско и така серията от загуби за добричкия тим се увеличи на 6.
След срещата наставникът Димчо Ненов призна, че е взел решение да напусне. Той все пак призна, че ако се наложи, ще води отбора при гостуването за Купата на Бъллгария в сряда.