Хубчев след загубата от “Левски”: Това поражение ми е много ясно

2759“Това поражение на мен ми е много ясно”, загадъчно заяви треньорът на Берое Петър Хубчев след загубата с 0:2 от “Левски” на “Герена”.

“Загубихме мача в първото полувреме. Бяхме много далеч от противника, закъснявахме и като че ли с прекалено голям респект подходихме. Това е едното важно нещо. Другото важно нещо не ми се коментира”, каза спецът пред Диема Спорт.
БЛИЦ
“Иво Иванов няма право така да реагира каквито и да са условията и обстоятелствата. Най-малкото като капитан няма право така да реагира. Но се подведе и той, и други се подведоха по провокациите, но трябва да се държим мъжки. Не, не съм доволен от видяното в атака. Малко положения имахме. Това е един от малкото мачове, в които имаме толкова малко положения. Имаше и едно малко спорно положение на Спас Делев, в което може да имаме и претенции”, заяви Хубчев.

“Преди мача с Монтана играем за Купата, който също е много важен за нас. Най-важното е да се възстановим по най-бързия начин. Венци Василев чух, че има някакъв удар. Спас Делев – също, Елиаш беше с температура и затова не започна титуляр“, добави треньорът на Берое.