Без Левски – ЦСКА и на 1/8-финал (всички двойки)

2811

Няма да има Вечно дерби в 1/8-финалите за Купата на България. Това стана ясно след тегления днес жребий. ЦСКА ще гостува на Спартак (Плевен), който миналия кръг поднесе голямата изненада и изхвърли Славия, а Левски отново ще пътува до морето – този път за среща с лидера в Югоизточната “В” група Несебър. По-всяка вероятност мачът отново ще се играе на стадион “Лазур” в Бургас, където “сините” отстраниха Поморие след изпълнение на дузпи в предишната фаза.sportal.bg

Изтеглиха жребият за 1/8 финалите за купата на България+32

Носителят на трофея Черно море изтегли единствения съперник от “А” областна група – Вихър, а срещата ще бъде в село Строево. Шампионът Лудогорец отново е гост – този път на Локомотив (Горна Оряховица), а Ботев (Пловдив) ще мери сили със Созопол край морето. Литекс и Берое са елитните тимове, които са домакини срещу по-нископоставен съперник – съответно Дунав (Русе) и Банско. В единствения мач, противопоставящ отбори от “А” група, Локомотив (Пловдив) приема Монтана.

Изтеглиха жребият за 1/8 финалите за купата на България+32

Победителите ще бъдат излъчени в един двубой, а срещите са насрочени за 27, 28 и 29 октомври. За декември са предвидени 1/4-финалите в надпреварата, които също ще бъдат решени в един мач.

Всички двойки:

Вихър (Строево) – Черно море

Берое – Банско

Спартак (Плевен) – ЦСКА

Локомотив (ГО) – Лудогорец

Литекс – Дунав (Русе)

Локомотив (Пловдив) – Монтана

Созопол – Ботев (Пловдив)

Несебър – Левски