Мартин Кушев натъжи Враца

Треньорът на Славия връща в тима Иван Коконов, който е една от звездите на Ботев този сезон

Мартин Кушев си връща Коконов

Наставникът столичния Славия Мартин Кушев отчая осигурилия оставането си в елита Ботев Враца като заяви, че “белите” си връщат голмайстора на “зелените” Иван Коконов,GOL.BG

Нападателят е един от най-добрите футболисти през кампанията и има цели 6 гола на сметката си с екипа на врачани през сезона.

“Чакаме няколко чужденци на проби. Набелязали сме и конкретни играчи от България. Иван Коконов, който дадохме под наем в Ботев Враца, ще се върне при нас от лятото”, заяви треньорът на тима от “Овча купел”. Решение за играчите, с които ще се раздели, ще вземе в края на сезона.

“Засега това е групата ни. Искам дебело да подчертая, защото се изписаха достатъчно глупости по отношение на Данчо Юруков. Той е здрав и ще разчитаме на него.”

“Ще гоним задължителни победи до края на първенството, като срещу Светкавица ще дам шанс на някои от младите и тези, които рядко влизаха на терена досега”, каза още Мартин Кушев.

Славия приема последния в класирането на родния шампионат Светкавица днес, от 18.00 часа, в мач от 28-мия кръг на “А” група.