Верея излъга Добруджа с гол от фаул

2875Добруджа записа втора поредна загуба. Днес на стадион „Дружба” възпитаниците на Радостин Димов загубиха от Верeя с 0:1, като единственото попадение вкара Джунейт Яшар в 25-та минута от пряк свободен удар. Мачът започна с по-активни действия от страна на домакините и в 9 минута, след пас на Генов в наказателното поле на гостите, Ничев се озова на добра позиция, но заради не добро овладяване на топката, позволи защитниците на Верея да се намесят.
В 19-та минута капитанът на заралии Живко Желев можеше да вкара гол от центъра. Той забеляза излезлия Димитър Илиев и стреля, но уцели страничната греда.
В 25-та бе отсъден фаул на десетина метра пред наказателното поле на Добруджа. При удара топката среща ръката на футболист от стената и реферът отсъди нов фаул. Джунейт Яшар стреля неспасяемо в долния ляв ъгъл и вкара за 0:1.
В 28-та минута Динков от Верея напредна отдясно, навлезе в наказателното поле на Добруджа, стреля, но ударът му мина на половин метър встрани от вратата. Добруджанци отговориха с поредица от центрирания в наказателното поле на гостите, но до удари не се стига. През втората част ситуациите за гол почти липсваха. Футболистите на Добруджа се опитаха да стигнат до изравняване, но се отчетоха само с няколко центрирания и разбърквания пред вратата на Вълков. Малко преди последния съдийски сигнал Кристиян Димитров стреля с глава от няколко метра, но топката бе трудна за отиграване и ударът му не намери вратат