Петър Хубчев: Моите футболисти имаха прекален респект към Лудогорец

2955Треньорът на Берое Петър Хубчев призна, че победата на Лудогорец с 5:0 в мача от 17-ия кръг на “А” група е напълно заслужена.БЛИЦ

Това бе най-тежкото поражение в елита за беройци, откакто спецът пое отбора през 2012 година.

“Не е приятно да се говори наистина след такава загуба. Колкото и да не ми е приятно, трябва да признаем, че не бяхме на висотата на Лудогорец. Закъснявахме, а освен умората видях един много голям респект у нашите футболисти към Лудогорец. Днес наистина не бяхме на нивото, на което изиграхме последните мачове, заяви Хубчев.

– Ако знаех как, нямаше да допуснем това поражение. Като цяло вината е на треньорите. Може би не сме тренирали правилно. Нормално е да се оправдаем с умора след толкова изиграни мачове, но това е клиширано и не е сериозно.

Случва се понякога. Трудно е да обяснявам и да нося вода от различни кладенци. Има и такива мачове, сега конкретната причина малко трудно ще я намерим.

Имахме прекалено голям респект като че ли. Закъснявахме прекалено много, бавно се разиграваше топката. Това са неща, които предпочитам да ги коментирам в съблекалнята, а не пред медиите.

В серия тежка сме влезнали много отдавна. Това ми е пределно ясно. Всеки треньор в А група казва, че лесни мачове няма. Няма да ни лесно нито срещу “Левски”, нито срещу Монтана. Трябва сериозно отношение към тренировките до края и още по-сериозно към мачовете.“