Никола Спасов: Футболистите не оправдаха очакванията

2982Треньорът на Черно море Никола Спасов бе крайно разочарован от загубата с 0:4 от Пирин в Благоевград. Специалистът не скри, че е изненадан от слабата игра на своя отбор и изрази надежда, че нещата ще са коренно различни в следващите два мача на тима до края на 2015 година.блиц

“Причините за загубата? Трудно мога да говоря за причините. Футболистите не отговориха на моите очаквания. Не очаквах да играем така. Започнахме зле, завършихме по същия начин. Опитах се да променя нещо, но за съжаление по никакъв начин не можах да подобря играта на отбора. Футболистите на Пирин заслужено си взеха мача. Нашият отбор седеше зле във всички линии. Най-важните ни хора бяха под нивото въобще да се играе футбол. Нямаше как да създадем ситуации за гол. Като цяло всички бяха слаби днес. Надявам се в следващите два мача до края на годината да излезем по съвсем различен начин”, каза треньорът на варненци.

В сряда “моряците” гостуват на Берое в мач от 1/4-финалите за Купата на България, а в събота приемат Литекс в последен мач от календарната година.