Влади Узунов се присъедини към Добруджа

3117

Снимка:www.gol.bg

 

Напусналият ЦСКА Владислав Узунов се присъедини към отбора на Добруджа. 24-годишният офанзивен полузащитник не успя да се наложи в състава на „червените” през есента и предпочете да продължи развитието си в друг клуб. Към Узунов имаше интерес от няколко клуба, но той избра предложението на Добруджа.
Владислав Узунов е юноша на Хасково, като има записани 28 мача и 3 гола в „А” група през сезон 2014/15 година. Преди това бившият юношески национал носи екипа на Калиакра /Каварна/, като записа 24 мача и 4 гола в „Б” група.
Преди Калиакра Узунов е играл още за Димитровград, Брестник, Сливен, Локомотив (Мездра), Стамболово и Горубсо (Рудозем).
Договор с Добруджа ще подпише и юношата на Ботев (Пловдив) Владимир Айтов. Той се завърна в Добрич и ще носи жълто-зелената фланелка през пролетта. Офанзиваният полузащитник имаше опция да заиграе в отбор в чужбина, но тя е пропаднала и през пролетта Айтов ще бъде част от отбора на Добруджа.
Междувременно, един от последно привлечените футболисти – защитникът Раиф Мурадов е решил да напусне тима и ще търси друг отбор, където да продължи кариерата си.