Хубчев: Пак старата слабост

3309

Наставникът на Берое Петър Хубчев остана доволен от победата с 3:1 над Пирин при подновяването на първенството. “Много хора едва ли не очакваха, че победата ни ще е рутинна, но аз бих казал, че беше много трудна, срещу много корав противник. В този формат ще е голяма грешка подценяването на всеки отбор”, коментира Хубчев.

“Много правилно изиграхме втората част, когато не се подведохме и изиграхме 45-те минути в нашето темпо. 15-20 много силни минути врората част, тактически. Не искам да подхождаме лежерно в някои ситуации, но това ни е стара слабост при няколко човека. Ако го подобрим, ще е добре”, каза треньорът на Берое. БЛИЦ.СПОРТ

Той коментира и борбата за титлата, като според него има доста замесени отбори. “Съвсем различно мнение имам аз, не са само три кандидатите. Бих прибавил още няколко отбора в борбата за титлата. Ако някой си помисли, че ще има лесна победа, ще сбърка. Не искам да казвам кои са другите претенденти”, сподели Хубчев, а после коментира и положението на контузените – “Ако в понеделник дойде жълтата карта на Сърмов, ще бъда щастлив. Илко Пиргов е готов, от една седмица тренира на 100% и още следващия мач ще е на линия. Георги Динков от вторник ще тренира с отбора и ще е на линия.”

Накрая той говори и за кончината на големия си приятел Трифон Иванов, на чието погребение той присъства в сряда във Велико Търново. “Много е тежко, не бих коментирал Трифон Иванов пред медиите. Нямам думи, каквото и да прочетох за него, беше малко”, завърши Хубчев.