Стефанов: Без проблем сме в тройката

3449

В директен спор за третото място се изправят днес Славия и Берое. Мачът започва в 13:15 часа. Тимът от Стара Загора към момента е окупирал третата позиция, но гостуват на традиционно негостоприемен стадион като този в “Овча купел”. В случай че “белите” спечелят, ще се изкачат в тройката. Президентът на Славия Венцеслав Стефанов е оптимист за предстоящия сблъсък.БЛИЦ.СПОРТ

“Берое може и да са добри, ама ние излизаме да ги бием. Все пак и Славия има добри играчи, треньорът ни също внесе нови и интересни тактически елементи и сега отборът ми харесва повече. Да, в първия мач срещу Черно море не успяхме да победим, но срещу Берое целта пред отбора е да вземем три точки”, каза Стефанов пред “7 дни спорт”.

“Харесват ми настроението и усмивките на играчите в тренировките. Рано е да говорим за цели и постижения, които ще гони Славия, при положение че е едва втори кръг от пролетния дял на първенството. Гласували сме пълно доверие на Александър Тарханов и съм уверен, че с него Славия спокойно може да влезе в призовата тройка”, добави босът на “белите”.